Project 'De Thuishaven'

zondag 20 februari 2022

Project 'De Thuishaven'

De Thuishaven is een verzorgingshuis in Scheveningen.  De leerlingen van Piramide Podium en het vak Printmedia hebben voor de bewoners kalenders, kaarten, placemats, sleutelhangers en koelkastmagneten gemaakt.

Een hoogtepunt was het tijdschrift met thema: 'Vroeger en nu', dat helemaal gericht was op de doelgroep. De leerlingen maakten artikelen over Scheveningen, oude apparaten, muziek van vroeger en klederdracht. Daarnaast zijn er puzzels en quizzen gemaakt. Ze hebben veel geleerd over Scheveningen maar ook over de “goede oude tijd”.

De actie was niet alleen leerzaam, maar werd ook heel goed ontvangen bij de bewoners, van wie we hartverwarmende reacties hebben ontvangen. Zij hebben zelfs een filmpje voor ons gemaakt! Daarnaast heeft De Thuishaven de leerlingen uitgenodigd om op bezoek te komen, gecombineerd met een bezoekje aan Muzee Scheveningen.

Het Piramide College is supertrots op onze kanjers van leerlingen, die zo hard hebben gewerkt om alles af te krijgen voor de bewoners van De Thuishaven!