Piramide College gesloten tot 31 maart 2020

vrijdag 13 maart 2020

V)SO De Piramide is met ingang van maandag 16 maart 2020 gesloten vanwege de uitbraak van het Corona-virus. De Piramide is een school met een kwetsbare groep leerlingen. Dat is de reden dat we - ondanks de oproep van het kabinet - de school toch sluiten.  Daarover hebben we goed overlegd met de GGD en ons schoolbestuur. De sluiting duurt in elk geval tot en met 31 maart. Over de periode daarna valt nu nog niets te zeggen, maar we volgen de situatie aandachtig. 

Leerlingen die boeken en andere lesmaterialen willen ophalen, kunnen dat doen op maandag 16 maart van 11.00 tot 12.00 uur of dinsdag 17 maart van 16.00 uur tot 17.00 uur.  De locatiedirecteur Loes Aarts is op deze tijdstippen aanwezig op het Piramide College.

Magister is het belangrijkste kanaal voor het onderwijs op afstand. Wanneer u of uw zoon/dochter geen inlog meer heeft, neemt u dan contact op met Ben van den Broek. Email b.vandenbroek@hmsdepiramide.nl.
In Magister staat het huiswerk en de opdrachten. Uw zoon/dochter kan gebruiken maken van de school notebook. In de brief die u heeft ontvangen staat hierover meer informatie. 

Alle gesprekken met ouders/verzorgers die in de genoemde periode op onze locatie waren gepland, gaan niet door.