Update! Sluiting Piramide College tot en met 6 april 2020

zondag 15 maart 2020

Het Piramide College sluit tot en met 6 april 2020.

Leerlingen die boeken en andere lesmaterialen willen ophalen, kunnen dat doen op maandag 16 maart van 11.00 tot 12.00 uur of dinsdag 17 maart van 16.00 uur tot 17.00 uur.  De locatiedirecteur Loes Aarts is op deze tijdstippen aanwezig op het Piramide College. Er mogen niet meer dan 5 leerlingen tegelijk naar binnen. Soms moet u zoon/dochter even buiten wachten. Houd dan tenminste 1,5 meter afstand van elkaar. 

Magister is het belangrijkste kanaal voor het onderwijs op afstand. Wanneer u of uw zoon/dochter geen inlog meer heeft, neemt u dan contact op met Ben van den Broek. Email b.vandenbroek@hmsdepiramide.nl.

In Magister staat het huiswerk en de opdrachten. Uw zoon/dochter kan gebruiken maken van zijn/haar school notebook. Stuurt u wanneer hij/zij hiervan gebruik wilt maken een email naar info@hmsdepiramide.nl  . Uw zoon/dochter krijgt dan een afhaalbericht wanneer zijn/haar notebook is geconfigureerd voor gebruik thuis. In de brief die u heeft ontvangen staat hierover meer informatie. 

Het Piramide College is niet beschikbaar voor de opvang van onze en/of andere leerlingen vanwege het risico op besmetting van onze leerlingen (zij behoren immers tot een kwetsbare doelgroep). Bent u werkzaam in een van de door de overheid genoemde vitale beroepen en komt u daardoor in de problemen met de opvang voor uw zoon/dochter, laat dit dan z.s.m. weten aan de schoolleiding.  

Alle gesprekken met ouders/verzorgers die in de genoemde periode op onze locatie waren gepland, gaan niet door.