Vanaf dinsdag 24 maart Inloggen in Teams.

zondag 22 maart 2020

Het Piramide College heeft hard gewerkt om live contact met de docenten tot stand te brengen. Met ingang van dinsdag 24 maart kunnen alle examenkandidaten contact hebben met hun docenten. Kort daarna volgen de online lessen voor de andere leerlingen.
Om live contact te hebben en online lessen te kunnen volgen moet je inloggen In Teams. Over hoe dat moet, heb je per email een handleiding ontvangen.
Wanneer je vragen hebt over het online contact stuur dan een email naar info@hmsdepiramide.nl

Alle leerlingen kunnen door met onderwijs door de opdrachten die in Magister voor de verschillende vakken zijn klaargezet te maken en in te sturen.

Wanneer je nog geen contact hebt kunnen krijgen met je persoonlijk mentor, leg dat dan dan snel mogelijk.  Alle persoonlijk mentoren hebben via email, telefoon, Magister of whatsapp geprobeerd contact te kijgen en dat is in de meeste gevallen gelukt. Maar niet in alle gevallen. Neem dan zelf het initatief. Dit laatste geldt ook voor ouders/verzorgers die vragen of zorgen hebben over het onderwijs of gezondheid of andere belangrijke zaken! Leg zo snel mogelijk contact met de persoonlijk mentor van uw zoon/dochter.